• so01
  • so02
  • so03

CNC Auto Spare Parts


  • Potongan: US $ 0.01 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, CHINA
  • Sarat Pembayaran: T / T, Uni Western
  • Detail produk

    Details

    Tags Product

    Parts CNC Machining Non-Standard Precision Auto

    Mangga ngirim kita drawing kanggo pangaturan dhewe langsung.

     


  • Previous:
  • Next:

  • kaluwihan kita 1. Stamping Fast
    2. 19 years 'experience saka CNC mesin lan layanan stamping
    3. Supaya Cilik ditrima
    4. ISO9001: 2008 pabrik certified
    sistem tanggungan 5. Quality
    6. produksi cepet lan pangiriman
    Alat kita 1. CNC mesin Gantry panggilingan
    2. 4 pusat mesin AXIS CNC
    3. pusat nolèh CNC
    4. kangeroo CNC
    5. mesin Hydraulic stamping
    6. Ultrawela (Branson)
    7. EDM kabel nglereni, mesin ngebur
    8. sistem Takeran Video.
    9. 3-dimensi instruments ukur, proyektor, mesin test
    bahan ditrapake Aluminium, Tembaga, Steel, baja karbon, etc.
    lumahing Anodize, polishing, brushing, emas / perak / nikel plating, reaksine, dacromet etc
    toleransi + - 0,005 kanggo + -0.01mm
    petik marang gambar 2D (PDF, JPG, DWG), gambar 3D (STP, IGS) utawa sampel
    wektu Lead 1.Prototyping 3-15 dina kanggo bagean mesin CNC,
    2. Tooling -15-25 days
    3. Produksi - gumantung jumlahe.

    Proses 2. Industri

    Desain konfirmasi samplespurchase materi blanking welding machininig / mlengkung perawatan formingsurface pengawasan ngumpul productsPackage
    Material: Steel, wesi, stainless steel, aluminium, tembaga, etc
    perawatan lumahing: Seng / nikel / Chrome / dilapisi, semprotan Paint, Satin tembaga, etc

    3. Kaluwihan saka produk

    Competitive price karo kualitas apik.
    MOQ Low (1000pcs malah ditrima ing sawetara kahanan khusus).
    Ukuran selaras lan spek / OEM kasedhiya.
    Ningbo iku salah siji saka plabuhan misuwur ing China, transportasi trep.
    Timbal wektu cendhak (7-30days miturut urutan qty).

    4. Aplikasi saka produk kita
    produk utama Kita digunakake ing aksesoris geni, bagean baterei otomatis, bagean welding, perabot Listrik, lampu lan industri otomatis etc.

    5. Products More Panjenengan Pilih

     

  • Related Produk